אוכל
אוכל

סמיפרדו וניל וממרח לוטוס

מתעצלים להכין גלידה? יש לנו פתרון שווה לא פחות. באיטלקית סמיפרדו זה "חצי קפוא", בשבילנו זה בעיקר קינוח שהאורחים שלכם בטוח לא טעמו בשום מקום אחר

|mako אוכל| פורסם06:42
סמיפרדו וניל וממרח לוטוס (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.426reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

  • 100 גרם נשיקות מרנג
  • 150 גרם פטל אדום קפוא (או טרי בעונה)
  • 1 כפית סוכר
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 150 גרם (1/2 כוס) ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

1שוברים את הנשיקות בידיים לחתיכות בינוניות. מניחים בצד.

2מפרקים ושוברים את הפטל לחתיכות בעודו קפוא, מערבבים עם הסוכר ומניחים בצד.

3מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.

4מערבבים 1/2 כוס מהקצפת עם ממרח הלוטוס.

5מערבבים בעדינות את שברי הנשיקות עם הקצפת. מוסיפים את תערובת הלוטוס ואת הפטל ומערבבים בעדינות, בתנועות קיפול בעזרת מרית. לא צריך להגיע לאחידות מלאה.

6מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 8 שעות לפחות. אפשר להקפיא גם בכלים אישיים.

7יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה, ומגישים.

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית וצלמת אוכל

>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים

>> בשבוע שעבר חגגנו עם טארט שוקולד לבן ולוטוס ב-5 מרכיבים

>> והנה גרסה מגניבה במיוחד לביצה בקן

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il