
טארט לוטוס ללא אפייה במילוי קרמל מלוחעד היום אפיתם את הטארטים שלכם? יש לנו חדשות טובות וגם מתכון לטארט לוטוס משובח ללא אפייה, עם מילוי מפנק וטרנדי של קרמל מלוח. כל כך פשוט להכנה שיישאר לכם זמן להכין גם קישוט שוקולד ולזכות בתהילת עולםאולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם11/01/1614:17 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים :4 טארטים אישיים או תבנית עגולה בקוטר 20-22 ס"מ:
למלית:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים את התחתית: במעבד מזון טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים דקים. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת במרקם חול לח. 2מעבירים את התערובת לתבניות טארט אישיות או לתבנית טארט עגולה, מהדקים אותה היטב לתחתית ולדפנות בשכבה אחידה ודקה ומעבירים למקפיא. 3מכינים את המלית: בסיר קטן מחממים את השמנת והחמאה עד שהחמאה נמסה. 4במחבת רחבה ממיסים את הסוכר ומבשלים עד שנוצר קרמל ענברי. 5מוסיפים בזהירות את תערובת השמנת והחמאה לתוך הקרמל ומערבבים באמצעות לקקן. הקרמל קצת יתקשה וזה בסדר. ממשיכים לבשל על להבה בינונית תוך ערבוב כ-10 דקות, או עד שהקרמל נמס לחלוטין ומתקבלת תערובת אחידה וחלקה. 6מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מכבים את האש ומצננים 5 דקות. 7יוצקים את המלית על תחתית הלוטוס. אם מכינים טארטים אישיים – יוצקים את המלית לשלושת רבעי גובה התחתית. מצננים לחלוטין במקרר. 8לקראת ההגשה מכינים את קישוטי השוקולד: ממיסים שוקולד במיקרו או על בן מארי, מוסיפים שמן ומערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מקשטים את הטארטים (אפשר להשתמש בכף או בשקית זילוף קטנה). שומרים במקרר בכלי אטום. לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בפעם שעברה הכנו לחם קופים שנגמר עוד לפני שהספקנו להגיד לחם>> והנה המקומות לקנות בהם מתוקים (ועוד דברים) ברחובות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |