
סנדוויץ' לוטוס וקוקוסהנה קינוח פשוט ושווה עד מאוד: סנדוויץ' של עוגיות לוטוס פריכות ומלית קוקוס קפואה עם ניחוח עדין של וניל. עבדנו רבע שעה וחיכינו עוד שעה שיקפא. המסקנה: הרבה יותר קשה לחכות, אבל שווהאולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם28/07/1511:55 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1בקערה גדולה מערבבים את שבבי הקוקוס, אבקת הסוכר, תמצית הווניל ושמן הקוקוס עד שמתקבלת תערובת לחה מעט ודביקה. 2מרפדים קרש חיתוך או תבנית בנייר אפייה או ניילון נצמד, מעבירים את התערובת ובעזרת הידיים משטיחים אותה למלבן בערך 20 ס"מ על 14 ס"מ, ובגובה של כ-5 מ"מ. מכסים בנייר אפייה או ניילון נצמד נוסף ומניחים מעל עוד קרש חיתוך או תבנית שישמשו משקולת. מעבירים למקפיא לשעה. 4מוציאים וחותכים למלבנים בגודל העוגיות. מניחים את מלית הקוקוס בין שתי העוגיות ומגישים. הערות: שומרים בקופסה אטומה במקרר. אם אתם לא אוהבים מתוק מדי, אפשר להוריד את כמות אבקת הסוכר ל-2-3 כפות בלבד. לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי. להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בפעם שעברה הכנו קייקפופס לוטוס טבעוניים!>> שמעתם שהשרונה מרקט נפתח? הנה 16 דוכני חובה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |