אוכל
אוכל

עוגת גבינה פירורי לוטוס

את העוגה הקרמית הזאת ממש פשוט להכין ולא צריך להדליק את התנור אפילו לדקה אחת. ומה הכי כיף? אפשר לרסק את עוגיות הלוטוס לפירורים ולהוציא עצבים בו זמנית

|mako אוכל| פורסם10:55
Rating:4.7503reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתחתית:

  • 250 גרם עוגיות לוטוס
  • 100 גרם חמאה מומסת

לקרם הגבינה:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 225 גרם (1 גביע) גבינת שמנת
  • 240 מ"ל (1 כוס) חלב
  • 140 גרם (1 כוס) אבקת סוכר
  • 50 גרם (2 כפות גדושות) ממרח לוטוס מומס
  • 80 גרם (1 שקית) אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

1מרפדים את תחתית התבנית/רינג בעיגול נייר אפייה. מרפדים את הדופן בפס נייר אפייה נפרד (את הרינג מעמידים על קרש מרופד בנייר אפייה).

2מכינים את התחתית: טוחנים במיקסר את העוגיות, מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית לחה.

3מעבירים שני שלישים של התערובת לתוך התבנית/רינג ומהדקים היטב לתחתית. מעבירים למקפיא ל-15 דקות לפחות. (בשליש האחרון נשתמש בסעיף 5)

4מכינים את קרם הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, החלב, אבקת הסוכר, ממרח הלוטוס והאינסטנט פודינג במשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם סמיך.

>> לעוד מתכונים עםלוטוס

5יוצקים את הקרם מעל התחתית המקוררת, מיישרים בעזרת פלטה או סכין, מפזרים את שארית תערובת העוגיות ששמרנו בצד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, עדיף ללילה שלם.

6כשעה לפני ההגשה מעבירים למקרר, מחלצים מהתבנית, מעבירים לצלחת הגשה, חותכים ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il