
המצרכים :לתחתית:
לקרם הגבינה:
אופן ההכנה:1מרפדים את תחתית התבנית/רינג בעיגול נייר אפייה. מרפדים את הדופן בפס נייר אפייה נפרד (את הרינג מעמידים על קרש מרופד בנייר אפייה). 2מכינים את התחתית: טוחנים במיקסר את העוגיות, מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית לחה. 3מעבירים שני שלישים של התערובת לתוך התבנית/רינג ומהדקים היטב לתחתית. מעבירים למקפיא ל-15 דקות לפחות. (בשליש האחרון נשתמש בסעיף 5) 4מכינים את קרם הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, החלב, אבקת הסוכר, ממרח הלוטוס והאינסטנט פודינג במשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם סמיך. >> לעוד מתכונים עםלוטוס 5יוצקים את הקרם מעל התחתית המקוררת, מיישרים בעזרת פלטה או סכין, מפזרים את שארית תערובת העוגיות ששמרנו בצד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, עדיף ללילה שלם. 6כשעה לפני ההגשה מעבירים למקרר, מחלצים מהתבנית, מעבירים לצלחת הגשה, חותכים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |