
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2מקציפים בקערה את הביצים עם הסוכר עד שילוש הנפח, ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי הקצפה. 3ממיסים את השוקולד והחמאה על סיר אדים כפול (בן מארי) ומוסיפים לקערה עם קצף הביצים. את ההמסה אפשר לעשות גם במיקרו, אבל בזהירות רבה - מפעילים ל-20 שניות, מערבבים, וחוזר חלילה. 4מוזגים עד 3/4 גובה לתבניות אישיות, ואופים כשבע דקות. מגישים את סופלה השוקולד חם. * ניתן להוסיף לבלילה שוקולד לבן לפני האפייה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |