1 מערבבים בקערה קמח, סוכר ומלח. בקערה קטנה מערבבים מים, חמאה מומסת וביצה טרופה.
2 מוסיפים לקערת הקמח את תערובת הביצה והמים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
3 מחלקים את הבצק לכדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ, וטובלים כל כדור בחמאה המומסת. מכסים את הכדורים בניילון ונותנים לבצק לנוח לפחות שעתיים.
4 מרדדים את כדורי הבצק לעלה דק בעובי מ"מ ומברישים בחמאה מומסת.
5 מחממים מחבת עם קוביית חמאה. כשהחמאה נמסה מניחים את עלה הבצק במחבת ומטגנים מעל להבה נמוכה-בינונית את שני צידיו עד שהם מזהיבים מעט. מוציאים את הלוטי לצלחת.
6 באותה המחבת צורבים את טבעות הבננות עד שהן מזהיבות.
7 ממלאים את הלוטי בטבעות הבננה, מזליפים חלב ממותק וקוקוס וסוגרים כמו מעטפה.
8 צורבים הלוטי עם המילוי עוד דקה משני הצדדים, ומשטחים בעזרת תרווד. מניחים בצלחת הגשה, חותכים לרצועות ומגישים חם.