
המצרכים (20 מנות):לפנקייקס:
למלית:
לקישוט:
אופן ההכנה:1טורפים יחד את מרכיבי הפנקייק (חוץ מהשמן לטיגון). מחממים מחבת משומנת קלות ויוצקים למחבת בלילה שתספיק לפנקייקס קטנים, בכמות של ככף. הופכים לצד השני כשנוצרות בועות. ממשיכים עד שמסיימים את כל המסה. 2המלית: מקציפים את מרכיבי המלית, מעבירים לשק זילוף עם צנתר לקישוט. 3מקשטים כל פנקייק בקרם שוקולד ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |