1מחממים תנור לחום של 170 מעלות 2. במיקסר עם "וו גיטרה- K" מערבבים את החמאה, קמח, אפיה, סודה, מלח ווניל- עד קבלת תערובת פירורית. 3. מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים עוד 2 דקות במהירות בינונית. 4. בסוף מוסיפים את הקקאו והמים עד קבלת תערובת נוזלית ואחידה. 5. מוזגים את התערובת לתבנית האפייה עד לגובה 4/5 6. אופים למשך 45 דקות. 7. כשהעוגה יוצאת מהתנור מברישים בסירופ סוכר (כוס מים וכוס סוכר שהורתחו יחד).
הערות + מפתחות להצלחה:1את הקקאו מנפים ומערבבים בקערה נפרדת עם המים הרותחים לפני שמכניסים למיקסר. 2. לא מערבבים הרבה זמן את הסוכר והביצים עם החומרים היבשים- עד 2 דקות. 3. מוזגים לתבנית האפייה עם המצקת. 4. המסה מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ.