
מאפינס בננה וחמאת בוטניםמה אנחנו צריכים ממאפינס? שיהיו רכים, טריים, מתוקים ומנחמים, נכון? אז אלה עושים את העבודה טוב מאוד ואפילו יותר מזה, והעובדה שהם בריאים ומבוססים על קמח מלא לא מפריעה להם כהוא זהשי-לי ליפא|מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא| פורסם17/01/2308:00 ![]() צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא |
המצרכים :ל-12 מאפינס:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים (או מניחים מנג'טים בשקעים). 2מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה בקערה. בקערה נפרדת מועכים בננות עם מזלג, מוסיפים חמאת בוטנים, ביצים ויוגורט וטורפים במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה. יוצקים את תערובת הבננות על תערובת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 3יוצקים לתבנית עד שלושת רבעי מגובה השקעים. 4אופים 25-20 דקות עד להזהבה. 5מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד יומיים או במקרר עד 4 ימים. המתכון מתוך הספר "מטבח בריא לילדים" של שי-לי ליפא תגיות:מאפינס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |