מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לילדים

אוזני המן במילוי פרג, תמרים ותפוחים

מתכון של הקונדיטור סיון צפריר ממצפה הימים לאוזני המן פריכות בניחוח הדרים

|null| פורסם18:41
אזני המן לפורים 2

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק

  • 500 גרם קמח
  • 150 גרם חמאה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • מעט מקליפת התפוז

למלית

  • 100 גרם פרג טחון
  • 50 גרם מחית תמרים
  • 100 מיליליטר חלב
  • 100 גרם סוכר
  • 2 תפוחים מקולפים ומגורדים דק

אופן ההכנה:

1להכנת המלית:מניחים בסיר את החלב והסוכר ומביאים לרתיחה. 2. מוסיפים לסיר את הפרג, התפוחים ומחית התמרים ומערבבים היטב. 3. מורידים את הסיר מהאש ומקררים היטב את המלית. 4.להכנת הבצק:מערבבים במעבד מזון את הקמח, החמאה, אבקת האפייה וקליפת התפוז עד לקבלת פירורים. 5. מוסיפים את מיץ התפוזים בהדרגה עד לקבלת בצק, ומקררים כשעה. 6. לחמם את התנור לחום של 200 מעלות 7. מרדדים את הבצק לעובי 5 מילימטר, וקורצים ממנו עיגולים בעזרת כוס. 8. במרכז כל עיגול מניחים כף מהמלית ויוצרים משולש. 9. את המשולשים מניחים הפוך על נייר אפייה בתוך תבנית, ומקררים שעה. 10. אופים את העוגיות כ-20 דקות עד שמשחים. 11. מוציאים את העוגיות מהתנור, מקררים ומפזרים אבקת סוכר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il