אוכל
אוכל
מתכונים לילדים

סלט כרובית ושרי בחרדל וצלפים

תרשו לעצמכם להתרענן עם סלט קיצי, פשוט ומפתיע

|HOME MADE| פורסם15:51
סלט כרובית ושרי בחרדל וצלפים (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
Rating:3.88reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

מרכיבים

  • 1 כרובית מופרד לפרחים (כ-1 קילוגרם)

  • 1 ק"ג עגבניות שרי חצויות
  • רבע חבילה בצל ירוק (כ-75 גרם)
  • חצי כוס עלי פטרוזיליה מופרדים מהגבעולים (כ-40 גרם)
  • 2 כפות שמיר קצוץ (כ-20 גרם)
  • מלח ופלפל גרוס

לרוטב

  • 3 כפות צלפים מסוננים (כ-50 גרם)

  • רבע כוס חומץ בן יין לבן (50 מ"ל)
  • חמישית כוס מיץ לימון (40 מ"ל)
  • חרדל דיז'ון גרגרים
  • רבע כוס שמן זית (50 מ"ל)
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1חולטים את פרחי הכרובית במים רותחים עם מלח. 2. מעבירים את הכרוביות למי קרח. 3. חותכים את הבצל הירוק לפרוסות אלכסוניות ורחבות יחסית. 4. קוצצים גס את עלי הפטרוזיליה והצלפים. 5. מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב. 6. מכניסים לקערה את כל מרכיבי הירקות של הסלט. מוזגים מעל את הרוטב ומערבבים. מומלץ למזוג את הרוטב על הסלט סמוך להגשתו.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il