
המצרכים (7 מנות):
לבלילה:
להגשה:
אופן ההכנה:1משפדים את הנקניקיות (זה לא חובה, אבל הרבה יותר כיף ככה). 2בעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם אחיד וללא גושים. מומלץ להעביר את הבלילה לכלי גבוה ולהניח בצד לרבע שעה. 3מייבשים היטב את הנקניקיות בנייר ניגוב. טובלים כל נקניקייה בבלילה עד לעטיפה מלאה. 4מטגנים את הנקניקיות בשמן שחומם מראש עד להזהבה מכל הכיוונים. מקפידים שהשיפוד יישאר מחוץ למחבת או הסיר. 5סופגים את השמן ומגישים לצד קטשופ, מיונז ו/או חרדל. * המתכון באדיבות מעדני יחיעם ובשיתוף עם אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית ומובילת דעה בתחומי הקולינריה ומוצרי צריכה, בעלת הטור הקולינריsweet weekendבאתר המתכונים foodpage. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |