אוכל
אוכל
מתכונים לילדים

קורן-דוג שכיף לאכול בחוץ

רוצים לשמח את הילדים, אבל באמת? מחלו על העקרונות שלכם ופנקו אותם עם הקורן-דוגז האלה - נקניקיות מצופות על מקל, שאחריהן הם לא ירצו יותר כלום

|מעדני יחיעם| פורסם16:18
קורן-דוג נקניקיות עגל (צילום: קרן ביטון כהן, מעדני יחיעם)
צילום: קרן ביטון כהן, מעדני יחיעם
Rating:3.450reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (7 מנות):

  • חבילת נקניקיות לגריל (450 גרם)
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1 כוס קמח תירס
  • 1/2 כוס קוואקר
  • 1/2 כוס חלב קוקוס או מים
  • 2 ביצים קטנות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף חרדל
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח

להגשה:

  • מקלות/שיפודי עץ (לא חובה)
  • קטשופ
  • מיונז
  • חרדל

אופן ההכנה:

1משפדים את הנקניקיות (זה לא חובה, אבל הרבה יותר כיף ככה).

2בעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם אחיד וללא גושים. מומלץ להעביר את הבלילה לכלי גבוה ולהניח בצד לרבע שעה.

3מייבשים היטב את הנקניקיות בנייר ניגוב. טובלים כל נקניקייה בבלילה עד לעטיפה מלאה.

4מטגנים את הנקניקיות בשמן שחומם מראש עד להזהבה מכל הכיוונים. מקפידים שהשיפוד יישאר מחוץ למחבת או הסיר.

5סופגים את השמן ומגישים לצד קטשופ, מיונז ו/או חרדל.

* המתכון באדיבות מעדני יחיעם ובשיתוף עם אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית ומובילת דעה בתחומי הקולינריה ומוצרי צריכה, בעלת הטור הקולינריsweet weekendבאתר המתכונים foodpage.

>> והנה ס'מורס עם שוקולד על מקל, להשלמת החוויה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il