מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לילדים

סופגניות מהירות במילוי תפוחים

מתכון מהיר וטעים לבישול עם הילדים

|4chef| פורסם14:20
סופגניות מהירות במילוי תפוחים באדיבות 4chef

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לסופגניות

  • 420 גר קמח( כ-3 כוסות)

  • שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • 2 גביעי לבן / שמנת חמוצה
  • גרידת לימון
  • גרידת תפוז
  • קינמון/תוכן מקל ווניל
  • 3 תפוחים קלופים ללא הליבה פרוסים לטבעות או חתוכים לשמיניות (יש להשרות במים קרים ומיץ לימון עד השימוש למניעת השחרה)
  • שמן קנולה/תירס לטיגון עמוק

לאייסינג פטל

  • 200 גרם אבקת סוכר מנופה

  • 2 כפות מיץ לימון
  • 7 יחידות פטל טרי/קפוא (ניתן להחליף את הפטל בחמוציות, אוכמניות, תותים, דובדבנים)

להגשה

  • מייפל אמיתי/ אבקת סוכר/דבש

אופן ההכנה:

להכנת הסופגניות

1מערבבים את כל החומרים בקערה (פרט לשמן ולתפוחים), עד שמתקבלת תערובת חלקה. 2. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר ובינתיים מסננים ומנגבים את פלחי התפוחים. 3. כשהשמן חם טובלים את פלחי התפוח בבלילה(עם מזלג) ומטגנים בשמן החם עד שהם מזהיבים. 4. סופגים בנייר את עודפי השמן ומגישים לצד סירופ מייפל אמיתי/ אבקת סוכר/דבש.

להכנת אייסינג פטל

1מועכים את הפטל במסננת דקה מעל קערה עד שהוא מגיר את כל הנוזלים. 2. מוסיפים לקערה עם מיץ הפטל את יתר המרכיבים ומערבבים היטב עד שאבקת הסוכר נמסה. 3. טובלים את סופגניות התפוחים בזיגוג ומעטרים בסוכריות צבעוניות. רצוי להשתמש בזיגוג מיד אחרת הוא מתקשה.

>> לכל מתכוני הסופגניות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il