
עוגיות פיצוחים מלוחותאם יש לכם בארון שאריות של גרעינים - אשריכם. פנו רבע שעה מזמנכם ונצלו אותן להכנת הנשנוש הממכר הזה. אין לכם? בקטנה, קפצו רגע לקנות. זה שווה את זה, באחריות![]() צילום: נופר צור, mako אוכל |
המצרכים :ל-24 עוגיות:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לפרג. 2מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 3בעזרת כף מניחים תלוליות (בגודל כף שטוחה) על התבנית. שומרים על מרווחים קטנים בין התלוליות. 4מפזרים מעל התלוליות מעט פרג ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות יפה. 5מוציאים ומצננים לחלוטין לפני שאוכלים. בתבנית|צילום: נופר צור, mako אוכל ובצלחת|צילום: נופר צור, mako אוכל** העוגיות יישמרו שלושה-ארבעה ימים בכלי אטום בטמפרטורת החדר. ** אפשר לגוון את סוגי הגרעינים והאגוזים לפי הטעם. תגיות:פיצוחים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |