
עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפסמכירים את העוגות שאף פעם לא נמאס מהן? אלה שגם אם נפגוש אותן שבוע אחרי שבוע, בכל מפגש נשמח בהן כאילו זו הפעם הראשונה? אז עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפס![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית מלבנית 32*25 ס"מ:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מקציפים במיקסר במהירות גבוהה שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף עוד כדקה, לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? מריחים?|צילום: קרן אגם, mako אוכל3מוסיפים שמן ותמצית וניל ומקציפים עוד חצי דקה. 4בקערה אחרת מערבבים קמח, אבקת אפייה וקוקוס. 5מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת השמנת והביצים ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. 6מערבבים בקערה את השוקולד עם 2 כפות קמח, כדי למנוע מהשוקולד לשקוע לתחתית העוגה. מוסיפים לבלילה ומערבבים מעט. 7משמנים את התבנית, מעבירים פנימה את הבלילה ומיישרים מלמעלה. 8אופים 35-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 9מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים. תמיד מצליחה|צילום: קרן אגם, mako אוכל** אפשר להכין את העוגה גם בתבנית עגולה 24 ס"מ או בשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות. ** העוגה נשמרת עד ארבעה ימים כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר. ** לגרסת פרווה ניתן להמיר שמנת מתוקה בשמנת צמחית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |