
עוגיות קוואקר בננה ושוקולד צ'יפסעוגיות שוקולד צ'יפס מהז'אנר הרך והעוגתי, עם שדרוג של בננה ושיבולת שועל ושוליים קריספיים שמתפצחים בפה ומשוררים שיר קטן![]() צילום: נופר צור, mako אוכל |
המצרכים :ל-15-18 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וסוכר חום בהיר לתערובת רכה. מוסיפים תמצית וניל וביצה ומערבבים היטב. מוסיפים בננה ומערבבים שוב. 3מוסיפים קמח, קוואקר, אבקת סודה לשתייה, אבקת קינמון ומלח ומערבבים שוב. לבסוף מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים מעט. 4מניחים תלוליות מהבלילה על נייר האפייה בעזרת כף גלידה קפיצית או שתי כפיות. שומרים על רווחים ביניהן, כי העוגיות מתפרשות. 5מועכים מעט את העוגיות ואופים 13-15 דקות, עד שהן משחימות. מוציאים ומצננים.
היי חברה!|צילום: נופר צור, mako אוכל** העוגיות יישמרו שומרים בצנצנת או בקופסה אטומה כשלושה ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |