אוכל
אוכל
המאפייה של קרן אגם

עוגיות קוואקר בננה ושוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס מהז'אנר הרך והעוגתי, עם שדרוג של בננה ושיבולת שועל ושוליים קריספיים שמתפצחים בפה ומשוררים שיר קטן

|mako אוכל| פורסם07:20
עוגיות קוואקר בננה ושוקולד צ'יפס (צילום: נופר צור, mako אוכל)
צילום: נופר צור, mako אוכל
Rating:438reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-15-18 עוגיות:

  • 100 גרם חמאה רכה
  • רבע כוס (50 גרם) סוכר לבן
  • רבע כוס (50 גרם) סוכר חום בהיר (דמררה)
  • כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 בננה גדולה, מעוכה
  • 1 כוס (140 גרם) קמח לבן
  • 1 כוס (100 גרם) קוואקר (שיבולת שועל דקה)
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • חצי כפית אבקת קינמון
  • רבע כפית מלח דק
  • חצי כוס (50 גרם) שוקולד צ'יפס חלב או מריר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וסוכר חום בהיר לתערובת רכה. מוסיפים תמצית וניל וביצה ומערבבים היטב. מוסיפים בננה ומערבבים שוב.

3מוסיפים קמח, קוואקר, אבקת סודה לשתייה, אבקת קינמון ומלח ומערבבים שוב. לבסוף מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים מעט.

4מניחים תלוליות מהבלילה על נייר האפייה בעזרת כף גלידה קפיצית או שתי כפיות. שומרים על רווחים ביניהן, כי העוגיות מתפרשות.

5מועכים מעט את העוגיות ואופים 13-15 דקות, עד שהן משחימות. מוציאים ומצננים.

עוגיות קוואקר בננהעוגיות קוואקר בננה|צילום: נופר צור, mako אוכל

עוגיית קוואקר בננההיי חברה!|צילום: נופר צור, mako אוכל

>> לבלוג של קרן אגם

** העוגיות יישמרו שומרים בצנצנת או בקופסה אטומה כשלושה ימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il