
עוגת חלב מרוכזמתכון פשוט וקליל להכנה עד גיחוך של קרן אגם לעוגה שמבוססת על חלב מרוכז. הוא שאחראי על המתיקות, הוא שאחראי על השומן, לנו בקושי נשאר מה לעשות. הבעיה היחידה: חלב מרוכז הוא חלב מרוכז, שום תחליף לא יעבוד פה![]() צילום: נופר צור, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית עגולה 22 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים חלב מרוכז, תמצית וניל וחמאה מומסת וטורפים שוב. 3מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת חלקה. 4מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. 5מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. תראו כמה היא רכה|צילום: נופר צור, mako אוכל שתזכור מאיפה היא באה|צילום: נופר צור, mako אוכל** העוגה נשמרת עד שלושה ימים כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר. תגיות:עוגה בחושה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |