
עוגת קוקוס, פיסטוק ושוקולד לבן לפסחמכירים עוגת לייקח? אז זאת הגרסה שלה לפסח, וזה שוס רציני. מחית הפיסטוקים היא השומן היחיד שיש בעוגה, אז רק תדמיינו כמה היא קלילה בפה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית עגולה קוטר 22 ס"מ:
אופן ההכנה: שלמה|צילום: קרן אגם, mako אוכל1מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה. 2מקציפים במיקסר את החלבונים עם חצי כוס מהסוכר לקבלת קצף יציב ומבריק. מעבירים לקערה. 3מקציפים במיקסר (אין צורך לשטוף) את החלמונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 4מוסיפים פנימה מחית פיסטוק ומקציפים עוד מעט, מורידים את המהירות ומוסיפים את החומרים היבשים: קוקוס, קמח תפוח אדמה, שוקולד צ'יפס ואבקת אפייה. מערבבים היטב בעזרת לקקן. 5מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול אחידות. 6מעבירים לתבנית ואופים 45-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 7מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים. עוגת קוקוס, פיסטוק ושוקולד לבן|צילום: קרן אגם, mako אוכל פרוסה|צילום: קרן אגם, mako אוכל* העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים כשהיא עטופה היטב. * את מחית הפיסטוק ניתן להמיר בכל מחית אגוז אחרת, ואפילו אפשר לוותר עליה. העוגה עדיין תצא מעולה. * שוקולד צ’יפס לבן אפשר להמיר בשוקולד צ’יפס מריר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |