
עוגת בראוניז גבינההמהממת הזאת היא בדיוק מה שמתחשק לנו עכשיו: שכבת בראוניז שוקולדית ועשירה שאי אפשר לעמוד בפניה, עם תוספת גבינה שמקלילה, מגוונת והופכת את העוגה הזאת ליפיפיה אמיתית![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לבראוניז, לתבנית אינגליש קייק:
למלית הגבינה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה. 2בקערה חסינת חום ממיסים חמאה ושוקולד מריר, מערבבים לתערובת אחידה. 3בקערה נוספת טורפים ביצים עם סוכר לבן וסוכר חום, לתערובת מעט תפוחה. 4מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומערבבים היטב. מוסיפים מלח, תמצית וניל וקמח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 5בקערה נפרדת מערבבים גבינה עם קורנפלור, סוכר לבן וביצה לתערובת אחידה. עוגת בראוניז גבינה|צילום: קרן אגם, mako אוכל6מעבירים לתבנית האפייה שלושת רבעי מכמות בלילת השוקולד, ומעל את בלילת הגבינה. את יתרת השוקולד מעבירים מעל הגבינה ובעזרת סכין, ממש מעט, מציירים תנועת שיש. 7אופים 30-35 דקות, עד שקיסם הנעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 8מצננים מעט ומגישים. _OBJ>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? *שומרים את העוגה במקרר כשהיא עטופה היטב עד 4 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |