
עוגת בראוניז גבינההמהממת הזאת היא בדיוק מה שמתחשק לנו עכשיו: שכבת בראוניז שוקולדית ועשירה שאי אפשר לעמוד בפניה, עם תוספת גבינה שמקלילה, מגוונת והופכת את העוגה הזאת ליפיפיה אמיתית
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לבראוניז, לתבנית אינגליש קייק:
למלית הגבינה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה. 2 בקערה חסינת חום ממיסים חמאה ושוקולד מריר, מערבבים לתערובת אחידה. 3 בקערה נוספת טורפים ביצים עם סוכר לבן וסוכר חום, לתערובת מעט תפוחה. 4 מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומערבבים היטב. מוסיפים מלח, תמצית וניל וקמח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 5 בקערה נפרדת מערבבים גבינה עם קורנפלור, סוכר לבן וביצה לתערובת אחידה.
עוגת בראוניז גבינה | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
6 מעבירים לתבנית האפייה שלושת רבעי מכמות בלילת השוקולד, ומעל את בלילת הגבינה. את יתרת השוקולד מעבירים מעל הגבינה ובעזרת סכין, ממש מעט, מציירים תנועת שיש. 7 אופים 30-35 דקות, עד שקיסם הנעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 8 מצננים מעט ומגישים. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? *שומרים את העוגה במקרר כשהיא עטופה היטב עד 4 ימים.
|