
בורקס גבינה כמו בדוכניםהרבה בורקס יצאו מהתנור הביתי שלנו, אף אחד מהם לא היה מוצלח כמו זה של קרן אגם. מוסיפים עגבנייה חתוכה לשמיניות, 2-3 חמוצים - והשבת כבר נראית יותר טוב![]() צילום: נופר צור, mako אוכל |
המצרכים :ל-14 בורקס בינוניים:
למלית:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עד לאיחוד. 2מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. 3מרדדים מעט את בצק העלים על משטח מקומח היטב. אם צריך, מקמחים את הבצק גם מלמעלה. 4מחלקים את הבצק ל-14 ריבועים בעזרת סכין או גלגלת פיצה. 5מניחים כף גדושה מהמלית במרכז כל ריבוע בצק. מברישים את השוליים בביצה טרופה עם מעט מים וסוגרים לצורת משולש. מהדקים את שולי המשולש היטב בעזרת מזלג, ומעבירים לתבנית.
6מברישים את כל המשולשים בביצה טרופה ומפזרים שומשום בנדיבות. 7אופים 20-25 דקות, עד להשחמה יפה. מגישים חם חם. תגיות:בורקס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |