
עוגת שיש קוקוס וריבהסופגניות הן דרך מעולה לצרוך ריבה, אבל לא הדרך היחידה! קרן אגם, שהיא מבחינתנו הסמכות הגבוהה ביותר לעוגות שיש, מכניסה אותה לעוגת שיש עם קוקוס, והתוצאה - אומנם לא 1,000 קלוריות אבל מרהיבה![]() צילום: נופר צור, mako אוכל |
המצרכים :
לקישוט והגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק. 2מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים את הביצים ביצים אחת אחת וממשיכים לערבל עד שהן נטמעות בבלילה. 3מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה וקוקוס ומערבבים. 4מוסיפים יוגורט ווניל ומערבבים לקבלת בלילה אחידה. 5מעבירים מחצית מהבלילה לתבנית ומיישרים מעט. מוזגים את הריבה ומיישרים שוב, ומכסים במחצית השנייה של הבלילה. בעזרת סכין יוצרים צורת שיש בעוגה. 6מפזרים מלמעלה גפרורי שקדים וקינמון. 7אופים 35-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. 8מקשטים באבקת סוכר ומגישים. עוגת שיש קוקוס-ריבה|צילום: נופר צור, mako אוכל** העוגה תישמר במקרר עד ארבעה ימים כשהיא מכוסה היטב. ** לגרסת פרווה: ממירים את החמאה במרגרינה בטעם חמאה או בחצי כוס שמן קנולה, ואת היוגורט ממירים בקרם קוקוס או מיץ תפוזים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |