
ריבועי בצק פריך שקדים, ריבה ומרנג קוקוס לימוןקלאסיקה של סבתות: בצק פריך בכלום עבודה (רק ערבוב קל בידיים), ריבה ומרנג שנמס בפה. ממש כאילו סבתא בלה קפצה לביקור![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית מרובעת או מלבנית 20*30:
לקצף:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. 2מערבבים בקערה קמח, אבקת שקדים, אבקת אפייה וסוכר. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? חיתוכיות - ריבועי בצק פריך עם ריבה ומרנג|צילום: קרן אגם, mako אוכל3מוסיפים חלמונים, תמצית וניל וחמאה מומסת ומערבבים לקבלת תערובת אחידה (אפשר להתחיל עם כף ולבסוף לגבש עם הידיים). 4משטחים את הבצק בתבנית באופן אחיד בעזרת הידיים. 5אופים 10 דקות, עד להזהבה קלה. 6בינתיים מקציפים במיקסר במהירות גבוהה חלבונים, סוכר ומלח לקצף מבריק ויציב. מוסיפים פנימה קוקוס וקליפת לימון ומערבבים. 7כשהעוגה יוצאת מהתנור מורחים עליה ריבה באופן אחיד. 8מעבירים את תערובת החלבונים אל מעל הריבה ומיישירים באופן אחיד . 9אופים 25-30 דקות, עד שהמרנג שחום. מצננים לחלוטין. 10חותכים לריבועים ומגישים. **אפשר להמיר את השקדים הטחונים בקמח לבן באותה כמות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |