
עוגת שיש תפוחים וקינמוןאנחנו מסתכלים על העוגה הזאת, שהיא גם עוגת תפוחים מעולה וגם עוגת שיש, וכל מה שאנחנו יכולים לחשוב הוא שזאת פשוט שערורייה שהיא ניבטת אלינו רק מהמסך ולא משולחן הקפה. אז מה עושים? נו באמת, התשובה ברורה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק רב פעמית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב תבנית אינגליש קייק. 2טורפים בקערה את החמאה והסוכר (במטרפה או במיקסר עם וו הקצפה) עד לקבלת תערובת חלקה. 3מוסיפים ביצים, שמן ווניל וממשיכים לטרוף. רוצים פרוסה?|צילום: קרן אגם, mako אוכל4מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ולבסוף את החלב, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 5מוציאים שלושת רבעי כוס מהתערובת לקערה נפרדת, ומוסיפים אליה קינמון וסילאן. מערבבים עד שהתערובת אחידה ומעט כהה. 6מעבירים לתבנית מחצית מהבלילה הלבנה, מעליה מחצית מהבלילה כהה, ואז שוב לבנה ושוב כהה. מערבבים מעט בעזרת סכין ליצירת מראה שיש. אולי שתיים?|צילום: קרן אגם, mako אוכל7מסדרים את התפוחים מלמעלה ומעליהם מפזרים סוכר וניל. 8אופים את העוגה 45-50 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים עליו. 9מקשטים באבקת סוכר וטורפים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |