אוכל
אוכל
המאפייה של קרן אגם

עוגת מייפל פרווה

אנחנו חולים על עוגות מייפל, אבל מכירים גם את תחושת ה"אוקיי, די" שהמתיקות הספציפית שלהן יכולה לעורר. ובכן - לא עוגת המייפל הזו! למעשה מדובר בעוגת מייפל פרווה בחושה קלילה, עם נגיעות וניליות בדיוק במידה

|mako אוכל| פורסם07:38
עוגת שיש וניל-מייפל (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.7203reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לתבנית אינגליש קייק לא חד פעמית:

  • 2 ביצים גודל L
  • שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר לבן
  • שלושת רבעי כוס (150 גרם) שמן קנולה
  • חצי כוס (120 מ"ל) מיץ תפוזים
  • כפית תמצית וניל
  • כוס וחצי (210 גרם) קמח לבן רגיל
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • 4 כפות (40 גרם) אינסטנט פודינג וניל
  • רבע כוס (60 מ"ל) מייפל
  • כפית קקאו
  • אבקת סוכר (להגשה)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2טורפים בקערה ביצים וסוכר לבן לקבלת תערובת תפוחה (אפשר במיקסר).

3מוסיפים שמן וממשיכים לטרוף. מוסיפים מיץ תפוזים ותמצית וניל ומערבבים היטב.

4מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואינסטנט פודינג וניל ומערבבים היטב.

5מעבירים שלושה רבעים מכמות הבלילה לתבנית.

6מוסיפים לשארית הבלילה מייפל וקקאו ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

7מעבירים את התערובת הכהה לתבנית, מעל התערובת הבהירה, ומערבבים מעט בתנועות שיש בעזרת סכין.

8אופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מקשטים באבקת סוכר וטורפים.

>> לבלוג של קרן אגם

>> לסדנאות של קרן אגם

**ניתן להמיר את מיץ התפוזים בחצי מכל יוגורט.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il