
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות עם שיבולת שועל וטחינהצנצנת חדשה לעוגיות היא הזדמנות מצוינת לרענן את הרפרטואר ולהוסיף לו עוגיות שיבולת שועל טעימות, פריכות ומסוכנות ביותר. עצה מידידים: תכפילו כמויות![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :ל-20 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 2טורפים בקערה ביצה וסוכר חום, מוסיפים מייפל וחמאה וממשיכים לטרוף. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
3מוסיפים טחינה וטורפים עוד מעט. 4מוסיפים את שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב. 5לבסוף מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומערבבים מעט עד שהם נטמעים בבלילה באופן אחיד. התערובת שתתקבל תהיה יחסית נוזלית וזה בסדר גמור. 6יוצקים תלוליות מהבלילה בתבנית בעזרת כף. מקפידים לשמור על רווחים, כי העוגיות מתרחבות במהלך האפייה. 7אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות זהובות למראה. מצננים לחלוטין לפני שמגישים. בצנצנת|צילום: קרן אגם, mako אוכל אחת|צילום: קרן אגם, mako אוכל** העוגיות יישמרו בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים. ** אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין לבן או מלא, או בכל קמח מלא אחר. ** את הסוכר החום ניתן להמיר בסוכר לבן, ואת המייפל בדבש או סילאן. ** אפשר להחליף את השוקולד צ׳יפס באגוזים גרוסים מכל סוג, או לשלב ביניהם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |