
רוגלך שוקולד וטחינה מבצק פילורגילים שהכנה של רוגלך היא פרויקט שצריך להיערך אליו שעות מראש? אז תתרגלו מחדש - רק מחליפים את הבצק, ומקבלים נשנוש מתוק ורוגלכי, עם הגלגול ובלי הטררם![]() צילום: נופר צור, mako אוכל |
המצרכים :ל-18 יחידות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 2פורסים עלה פילו על משטח נוח לעבודה ומברישים בחמאה. מניחים עליו עלה נוסף ומברישים גם אותו. מכסים בעלה שלישי, ואותו לא מברישים. 3מורחים את כל שטחו של העלה העליון בממרח שוקולד, ומזלפים מעט טחינה גולמית. הגלגול|צילום: נופר צור, mako אוכל הכי טעים השוקולד שנשפך בצדדים|צילום: נופר צור, mako אוכל4מחלקים את מלבן הבצק ל-6 משולשים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה. 5מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לחלק הצר ליצירת צורת קרואסון. מסדרים על תבנית האפייה. 6מברישים כל רוגלע במעט חמאה מומסת ואופים 15-20 דקות, עד שהמאפים זהובים ושחומים. השוקולד קצת בורח החוצה במהלך האפייה וזה בסדר, הכי כיף לנשנש אותו אחר כך ישירות מהתבנית. 7מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם. רואים כמה שזה פציח?|צילום: נופר צור, mako אוכל שווים גם אחת כזו|צילום: נופר צור, mako אוכל** אפשר לשמור את המאפים בקופסה אטומה למשך יומיים-שלושה. ** לגרסת פרווה ממירים את החמאה במרגרינה בטעם חמאה או בספריי שמן. תגיות:רוגלך ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |