אוכל
אוכל
פוקצ'ה

בלונדיז גבינת שמנת

האחות הבלונדינית והלוהטת של הבראוניז הידועים, כאן בגרסה עם גבינת שמנת ניו יורק, שמוסיפה עסיסיות נהדרת. שתי שכבות של תענוג וממש לא הרבה עבודה. לא סתם אומרים שהן נהנות יותר

|מחלבות גד| פורסם16:41
בלונדיז (צילום: דניאל לילה, mako אוכל)
צילום: דניאל לילה, mako אוכל
Rating:3.629reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 140 גרם (1 כוס) קמח רגיל
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום בהיר
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר לבן
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתית

לתערובת הגבינה:

  • 1 גביע (200 גרם) גבינת שמנת ניו יורק בטמפ' החדר
  • ‏30 גרם חמאה רכה
  • 1 ביצה
  • 50 גרם (14 כוס) סוכר לבן
  • 35 גרם (1/4 כוס) קמח רגיל
  • 1/2 כפית תמצית וניל אמיתית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תחתית של תבנית בנייר אפייה ומשמנים.

2מכינים את הבצק: מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה.

3מערבלים חמאה ושני סוגי סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-3 דקות במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה. מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבלים כדקה עד לקבלת בלילה אחידה.

4מנמיכים את מהירות המיקסר למינימלית ומוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה ותוך כדי ערבול.

5מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת מטרפה ידנית לתערובת חלקה ללא גושים.

6מרכיבים את הבלונדיז ואופים: יוצקים מחצית מהבצק לתבנית ומשטחים (הכי נוח בעזרת ידיים לחות). יוצקים את תערובת הגבינה על הבצק ומניחים מעל כפות משאר הבצק באופן מרווח, לקבלת דוגמת שיש.

7אופים 40-35 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.

‏שומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.

הכמויות מתאימות לתבנית ריבועית באורך 22 ס"מ

סטיילינג: עמית פרבר

>> בבייקרי שלנו תמצאו את כל המאפים שאתם צריכים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il