
המצרכים :ל-24 קרוקטים:
לציפוי:
לטיגון:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את חומרי הקרוקטים. בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ. מערבבים פירורי לחם, פפריקה ומלח בקערה ומגלגלים את הכדורים בתערובת. 2מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר בינוני על להבה בינונית. 3מטגנים שליש מכמות הקרוקטים 4-3 דקות, עד הזהבה (מקפידים שהשמן לא יהיה חם מדי, כדי שהקרוקטים ייעשו מבפנים). מוציאים לנייר סופג. חוזרים על הפעולה עם שאר הקרוקטים (בכל פעם מטגנים שליש מהכמות כדי שהשמן יישאר חם). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |