אוכל
אוכל
פוקצ'ה

קנלוני קשקבל וברוקולי

קנלוני ממלואים בברוקולי, ריקוטה וקשקבל, ברוטב עשיר של שמנת ועירית, שיזרקו אתכם לסיבוב קטן באיטליה ככה סתם לארוחת הצהריים, וכל זה בחצי שעה של עבודה בלבד. איך שלא תסתכלו על זה - שווה

|מחלבות גד| פורסם12:35
קנלוני קשקבל  (צילום: דן לב, mako אוכל)
צילום: דן לב, mako אוכל
Rating:4.841reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית מלבנית בינונית:

  • חבילת קנלוני
  • 200 גרם משולש גבינת קשקבל מגוררת
  • 200 גרם ברוקולי מופשר ומסונן היטב
  • גביע (250 גרם) גבינת ריקוטה 5%
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל

לרוטב שמנת:

  • 1/2 1 חבילות שמנת מתוקה 32%
  • חבילת עירית קצוצה
  • מלח

אופן ההכנה:

1מכינים את המלית: מערבבים חצי מכמות הקשקבל המגורר, הברוקולי, הריקוטה, הביצים, המלח והפלפל.

2מעבירים את התערובת לשק זילוף וממלאים את הקנלוני במלית (אפשר לעשות את זה גם בעזרת כפית).

3משמנים מעט את תבנית בינונית ומניחים בה את הקנלוני הממולא.

4מכינים את הרוטב: מבשלים את השמנת המתוקה והעירית. מוסיפים מלח ומצמצמים את הרוטב עד לחצי מהכמות על אש נמוכה (מערבבים עם כף עץ עד שהרוטב מסמיך).

5מוזגים את הרוטב מעל הקנלוני. מגררים את יתר הקשקבל מעל.

6מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות (טורבו) ל-25 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-5 דקות.

>> טירמיסו תענוג בכוסות אישיות
>> חטיף בריא: עגבניות שרי צלויות עם פרמזן
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il