
פינוק ישראלי: סלט בטברנהסלט ירקות טרי הוא אחד המאכלים הכי ישראליים ואהובים שיש. כאן השף של רשת קפה קפה שדרג אותו עם מאפה של בצק עלים במילוי שלל גבינות טעימות, וגם ריבוע יפה של גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) בולגרית עם זעתר ושמן זית, לטאץ' הסופי
| קפה קפה
| פורסם 29/07/18 07:00
צילום: בן יוסטר
|
המצרכים (2 מנות):
למאפה הגבינות:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם מאפי הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע): מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 פורסים את ריבועי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מערבבים את הגבינות למילוי. 3 מסדרים שורה מהמילוי על כל אחד מריבועי הבצק, כ-2 ס"מ מהקצה. מקפלים ומדביקים את הקצוות בעזרת ביצה טרופה. 4 חורצים חריצים בבצק, מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום. אופים עד שהתחתית שחומה ואפויה. 5 הסלט: מערבבים בקערה את הירקות, מיץ הלימון, שמן הזית והתבלינים. 6 להגשה: מניחים על הסלט את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) הבולגרית, מפזרים זעתר ובוזקים מעט שמן זית. מגישים עם מאפה הגבינות.
בולגרית גלילית צוריאל | צילום:
יחסי ציבור
* הסלט הוא חלק מהתפריט החדש של רשת קפה קפה.
|