
תבשיל דג ברמונדי עם זיתים ופלפליםהעבודה הכי "קשה" שתעשו כאן היא החליטה של הזיתים, אבל אחרי שתוציאו מהם את המרירות תקבלו תבשיל מתקתק ופיקנטי של שושקות, צ'ילי ירוק וזיתים עם דג ישראלי טרירעות עזר-אסרף|mako אוכל| פורסם02/04/2010:12 ![]() צילום: רעות עזר-אסרף |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מניחים את הזיתים בסיר ויוצקים מים. מבשלים על אש גבוהה 20 דקות וחוזרים על פעולת ההרתחה פעמיים על מנת להוציא מרירות מיותרת. מסננים את הזיתים. 2יוצקים שמן לסיר רחב ונמוך ומטגנים את השום עם כל סוגי הפלפלים עד להזהבה. מוסיפים את הזיתים החלוטים ומערבבים. צילום: רעות עזר-אסרף3מוסיפים פפריקה, כורכום ומלח, מערבבים וממשיכים לטגן למשך דקה. מוסיפים כוסברה, מערבבים, יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים 20 דקות על אש בינונית עם כיסוי חלקי. 5בסוף הבישול,סוחטים את הלימון על הכל ומכבים את האש. רוצים לרכוש דגים ושיגיעו עד אליכם?לחצו כאן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |