
פרגית עם פתיתים וירקות שורשמנה נפלאה של פתיתים משודרגים שגם מבוגרים אוהבים, ברבע שעה עבודהבני סיידא|אוכל של אמא, הוצאת כתר| פורסם15/02/1218:51 ![]() צילום: דניה ויינר, אוכל של אמא, הוצאת כתר |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר רחב את שמן הזית, מוסיפים את הבצל, השום ואת כל הירקות ומטגנים 6 דקות. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כ-5 דקות עד שיזהיבו מעט. 2מוסיפים את הפתיתים, מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל ובהרט. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. 3מכסים ומבשלים על האש הקטנה ביותר 45 דקות. מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |