
נזיד עדשים עם כרוב אדום ופתיתיםמרק כפרי מלא וסמיך, שיכול להשביע כל רעב. מתכון של גיל חובב![]() צילום: עדי עובדיה |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מזהיבים את הכרשה הקצוצה בשמן. מוסיפים שום ומטגנים עוד כדקה. 2מוסיפים את העדשים ומערבבים היטב במשך דקה. 3מוסיפים את המים והכרוב ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים שעה וחצי, עד שהעדשים מתחילות להתפורר. 4מוסיפים את הפתיתים ומבשלים עוד עשר דקות. 5טועמים, מתקנים תיבול. מגישים כשמעל כל צלחת זורים חופן פטרוזיליה ושן שום קצוצה דק. * כדי שיהיה מעניין וצבעוני, אפשר להוסיף למרק בשלב מס' 4 (יחד עם הפתיתים) גם קופסת גרגרי תירס, ללא הנוזלים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |