
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את רוטב הסויה והסילאן ומשרים בהם את נתחי העוף כשעתיים. 2מבשלים את הנודלס לפי ההנחיות על גבי האריזה, ומסננים (כדאי להוסיף מעט שמן למי הבישול, כדי שלא יידבקו). 3חותכים את כל הירקות לרצועות. 4מחממים חצי מכמות השמן במחבת או בווק. כשהשמן חם מטגנים את רצועות העוף על להבה חזקה רק עד שהן נצרבות מכל הכיוונים, ומוציאים (שומרים את חומרי המרינדה). 5מוסיפים למחבת את יתרת השמן ומקפיצים את הירקות הקפצה מהירה, רק עד שהם מתרככים מעט. מתחילים עם הגזר, אחרי כמה דקות מוסיפים את הפלפלים והכרוב ולסיום את הפטריות, הבצל הירוק והנבטים. שימו לב, הירקות צריכים להישאר פריכים, אז הימנעו מבישול יתר. 6מוסיפים למחבת את הסויה והסילאן, ואחריהם את העוף והנודלס. 7מערבבים, מוסיפים את הג'ינג'ר ומחממים שוב. מכבים את האש. 8בוזקים שמן שומשום ומגישים. קלוריות למנה:288 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |