
מרק עדשים בכמון וכוסברהחצי שעה - זה כל מה שאתם צריכים כדי להעמיד על השולחן סיר חם ומנחם של מרק עדשים מתובל לעילא. וחכו שתשמעו עד כמה הוא עמוס בערכים תזונתיים. מנת חובה לחורף![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
עדשים כתומות הן נפלאות מכמה וכמה סיבות: לא צריך להשרות אותן, הן מתבשלות מהר, הן טעימות והן מוכנות לקבל על עצמן תיבולים שונים. חוץ מזה הן מזינות ומאזנות את רמת הסוכר בדם. אם תאכלו את המרק עם לחם או אורז תוכלו גם לזכות את הגוף שלכם בחלבון מלא. המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את כל החומרים למעט המלח, הפלפל ועלי הכוסברה 30-20 דקות אחרי רתיחה, עד שהעדשים מתרככות ומאבדות את הצבע הכתום היפה שלהן והמרק מקבל את הצבע הירקרק של התבלינים. 2טועמים ומוסיפים מלח ופלפל. מגישים עם כוסברה קצוצה ואם רוצים גם זילוף של שמן זית. * אפשר לשלב עוד ירקות כמו בצל, גזר וסלרי. 150 קלוריות למנה. >> בפעם שעברה הכנו ארוחה סופר-מזינה של טאג'ין עוף וירקות כתומים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |