
פסטה עם לבבות ארטישוק וזיתיםכמה כיף לשלוף שקית מהמקפיא, וליהנות מלבבות ארטישוק טעימים שלא צריך לנקוף בשבילם אצבע. עכשיו רק נשאר לערבב אותם עם פסטה מלאה, לימון וזיתים, ולקבל מנה מהירה, בריאה, כיפית וטעימה![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
זוהי עונת הארטישוקים, ואני באמת אוהבת לבבות ארטישוק, אבל חייבת להודות שאני מסתייגת מלהתעסק איתם. אז עשיתי מעשה, ובהשראת הארטישוקים הטריים הכנתי מנה עם לבבות ארטישוק קפואים. האמת, היה ממש קל ועבד מצוין! אני ממליצה להכין את המתכון עם פסטה מלאה - מקמח מלא או מאורז מלא. רק שימו לב, פסטה מקמח מלא תהיה טעימה יותר אם היא מקמח דורום מלא. המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2פורסים את לבבות הארטישוק, מערבבים עם מיץ הלימון ומניחים בצד. 3מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את השום כ-2 דקות. מוסיפים את רצועות הארטישוק (עם יתרת מי הלימון) וממשיכים לערבב במחבת. 4מוסיפים את הכוסברה, הבצל הירוק וזיתי הקלמטה, ומבשלים עוד 5 דקות יחד. 5מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומתבלים. מסירים מהאש ומגישים. * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |