אוכל
אוכל
ליה שומרון, באה בריא

פסטה מחיטה מלאה ברוטב בטטה

גם אם אתם אוכלים בריא, אתם ממש לא צריכים להתנזר מפסטה: קונים פסטה מחיטה מלאה במקום פסטה רגילה, ומכינים רוטב בטטה מזין עם חלב קוקוס, בצל וסויה

פסטה מחיטה מלאה ברוטב בטטה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:3.946reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חבילה של פסטה מחיטה מלאה

  • בטטה בינונית אפויה (כ-200 גרם)
  • שן שום
  • 11/2 כוסות חלב קוקוס
  • 2 כפות סויה
  • בצל גדול
  • 2 כפות שמן זית
  • חופן כוסברה קצוצה גס
  • כפית שמן שומשום
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1במים רותחים מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן.

2בבלנדר מערבבים את הבטטה, השום, חלב הקוקוס והסויה.

3פורסים את הבצל לרצועות.

4מחממים שמן זית במחבת, מקפיצים את הבצל, מוסיפים את הרוטב ומחממים במשך 2-3 דקות תוך כדי ערבוב.

5מוסיפים את הכוסברה והפסטה ומקפיצים.

6מורידים מהאש ומוסיפים את שמן השומשום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו סלט תפוחי אדמה בריא
>> מה יותר משמין, קוסקוס או פתיתים?

>> כל המתכונים לראש השנה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il