
פסטה מחיטה מלאה ברוטב בטטהגם אם אתם אוכלים בריא, אתם ממש לא צריכים להתנזר מפסטה: קונים פסטה מחיטה מלאה במקום פסטה רגילה, ומכינים רוטב בטטה מזין עם חלב קוקוס, בצל וסויה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1במים רותחים מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן. 2בבלנדר מערבבים את הבטטה, השום, חלב הקוקוס והסויה. 3פורסים את הבצל לרצועות. 4מחממים שמן זית במחבת, מקפיצים את הבצל, מוסיפים את הרוטב ומחממים במשך 2-3 דקות תוך כדי ערבוב. 5מוסיפים את הכוסברה והפסטה ומקפיצים. 6מורידים מהאש ומוסיפים את שמן השומשום. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. >> בשבוע שעבר הכנו סלט תפוחי אדמה בריא>> מה יותר משמין, קוסקוס או פתיתים?![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |