
פאד קפאורוצים להתחיל להיפרד מהג'אנק ולעבור לתזונה כמו שצריך? המנה הזאת יכולה להיות הסיפתח המושלם: גם אורז, גם בשר, גם טעמים תאילנדיים מהממים וגם שעה הכנה כולל הכלרעות עזר-אסרף|mako אוכל| פורסם01/11/1807:31 ![]() צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה. 2פורסים דק את בצלי השאלוט והשום. פורסים גם את הפלפלים, השעועית והבצל הירוק. 3מחממים שמן בווק ומטגנים את השאלוט והשום עד להשחמה. מוסיפים את הצ'ילי והלוביה ומטגנים עוד 3 דקות. 4מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא מחליף את צבעו. 5מוסיפים את הסויה, רוטב הדגים הסוכר החום והמלח ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הבצל הירוק והבזיליקום ומערבבים. 6להגשה: מסדרים בצלחת שליש מהאורז ועליו שליש מתערובת הבשר. מניחים את ביצת העין ומפזרים כוסברה ובוטנים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |