
חטיף חומוס מתוק, חריף ומלוחהילד שוב מבקש חטיף תעשייתי שמעמיס עליכם רגשות אשם? לא עוד: פנו לעצמכם קצת זמן איכות הילדים וצרו יחד איתם את אחד החטיפים הכי ממכרים שנתקלנו בהם לאחרונה![]() צילום: ענבל כבירי, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מסננים את גרגירי החומוס ומבשלים בסיר עם מים טריים עד שהם מוכנים לאכילה (כ-40-50 דקות, תלוי כמה הם טריים וכמה זמן הם הושרו. שימו לב לא לבשל אותם יותר מדי, שלא יתפרקו). מסננים היטב ומצננים. 2מחממים תנור ל-200 מעלות. 3מערבבים יחד בקערה את כל שאר החומרים. 4מעבירים את גרגירי החומוס לקערה ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 5אופים כ-20 דקות, מוציאים, מערבבים בעדינות ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות לפחות (שימו לב שהגרגירים לא נשרפים). 6מוציאים מהתנור, מצננים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |