אוכל
אוכל

פילאף קינואה, גזר ופטרוזיליה

אנחנו יודעים, החגים גמרו אתכם, ולקינוח קיבלתם גם מימונה. הבטן בטראומה, הידיים עייפות, וכל מה שבא לכם הוא מתכון זריז, חם ומנצח. תבשיל הקינואה הזה יענה לכם על כל הצרכים בצורה בריאה ומזינה

|mako אוכל| פורסם09:57
פילאפ קינואה גזר ופטרוזיליה (צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל)
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל
Rating:4.561reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • כף שמן זית
  • 1 גזר בינוני, קצוץ דק
  • כוס קינואה
  • רבע כפית כורכום
  • רבע כפית מלח
  • שמינית כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כוסות מים פושרים
  • רבע כוס פטרוזיליה, קצוצה

אופן ההכנה:

1מחממים את שמן הזית בסיר בינוני.

2מוסיפים פנימה את הגזר ומטגנים תוך ערבוב כ-3 דקות. מוסיפים את הקינואה ומערבבים.

3מוסיפים את התבלינים והמים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כ-10-15 דקות או עד שהמים נעלמים והקינואה הופכת לתפוחה ופלאפית.

4מורידים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומגישים חם.

*נטע-חן ליבנההיא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות.

>> בפעם שעברה הכנו קציצות שעועית לבנה וכורכום

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il