
סלט עדשים ירוקות ודלעת ערמוניםאמנם פברואר כרגע, אבל תסתכלו רגע החוצה, זה כנראה היום הכי חם בחורף הנוכחי. בדיוק מהסיבה הזו החלטנו להתפנק ולפנק הפעם עם סלט מרענן וכיפי שידרוש מכם חצי שעת עבודה בלבדנטע-חן ליבנה|mako אוכל| פורסם07/02/1707:42 ![]() צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט. 2פורסים את הדלעת לרוחבה, לעיגולים ברוחב של כחצי ס"מ. 3מרססים קצת שמן על נייר הפרגמנט, מניחים את פרוסות הדלוריות ומרססים שמן זית גם עליהן. ממליחים את הדלעת וצולים בתנור כרבע שעה או עד שהיא משחימה. 4מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערית קטנה את כל חומרי הרוטב, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית וחלקה (אפשר להוסיף עוד 1-2 כפות מים אם רוצים לדלל את הרוטב קצת יותר). 5מניחים בצלחת גדולה את עלי הבייבי ורצועות הכרוב הסגול. מפזרים מעל את העדשים הירוקות ומערבבים. 6מניחים מעל העלים והעדשים את הדלורית הצלויה והאבוקדו, מוסיפים את הרוטב ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |