
קציצות קינואה אדומהאם אתם שייכים לאותם אנשים שממש אוהבים קציצות ורוצים לגוון בין אלה העשויות עוף לאלה מבשר, למה שלא תלכו על המתכון הסופר פשוט וקולע הזה? קציצות קינואה נהדרות עם קישואים וגזר שישאירו אתכם קלילים כמו ענןנטע-חן ליבנה|mako אוכל| פורסם24/12/1910:40 ![]() צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן ונותנים לה להתקרר לטמפרטורת החדר. 2מערבבים בקערה גדולה את הקינואה, הגזר, הקישוא, השום, הביצים והמלח. 3מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה, ובעזרת 2 כפות יוצקים 5-6 קציצות למחבת, במרווחים של סנטימטר וחצי זו מזו. 4מטגנים כ-2-3 דקות מכל צד או עד שהקציצות מזהיבות. חוזרים על הפעולה עד שכל הקציצות מוכנות. מומלץ להגיש חם. תגיות:קינואה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |