
קציצות חומוס וכרובית עם טוויסט הודיקציצות עדינות וטעימות של חומוס, בצל וכרובית, בתיבול של קארי שנותן טוויסט הודי משמח וזורק אותנו אחורה לטיול הגדול ההוא. להכין בערב ולנשנש בכיף גם מחר בצהריים (כן, הן טעימות אש גם ישר מהמקרר)נטע-חן ליבנה|mako אוכל| פורסם24/11/1607:21 ![]() צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומערבבים. מטגנים את הבצל 3-5 דקות, מוסיפים את פרחי הכרובית ומתבלים במלח ופלפל. 2ממשיכים לטגן את התערובת 15-20 דקות, או עד שפרחי הכרובית מזהיבים גם הם. חשוב לערבב את התערובת כל כמה דקות, על מנת שהבישול יהיה אחיד. 3מורידים את התערובת מהאש ומניחים לה להתקרר. 4מעבירים את התערובת הקרה לקערת מעבד המזון, מוסיפים את גרגירי החומוס, אבקת הקארי והפטרוזיליה ומעבדים עד לקבלת מסה פירורית דקה. 5מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת מסה הומוגנית. 5מכדררים מהתערובת כ-16 כדורים שווים בגודלם ומשטחים מעט. מניחים את הכדורים על מגש מרופד בנייר אפייה ומעבירים למקרר למינימום 45 דקות. 6מחממים מחבת גדולה ומשמנים קלות. מניחים 4 קציצות על המחבת בכל פעם ומטגנים 3-5 דקות מכל צד, או עד להזהבה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |