
מג'דרה ירקותארוחה בסיר אחד, זה בדיוק מה שזה. סלט קטן ליד – ואתם מסודרים עם מנה מזינה ובריאה. רק שימו לב שהעדשים צריכות השריה של שעתיים לפני הבישול, אבל לפחות תוכלו להתחיל לפנטז על המנה הזאת מראש![]() צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את העדשים במים במשך שעתיים. 2מחממים היטב סיר רחב ומוסיפים את שמן הזית. מוסיפים את הבצל, מערבבים היטב ומטגנים כ-3 דקות. מוסיפים את הכרובית והגזר, מערבבים קלות ונותנים לירקות לקבל צריבה הגונה (6-10 דקות, תלוי בעוצמת הלהבה שלכם). שימו לב, האש צריכה להיות חזקה כדי שהירקות יצרבו ולא יתבשלו. 3מסננים את העדשים. 4מוסיפים לסיר את האורז, העדשים והמלח ומערבבים בזהירות. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה (מומלץ לטעום את המים. אם הם לא מספיק מלוחים, הוסיפו מעט מלח). מכסים את הסיר, מנמיכים ללהבה נמוכה מאוד ומבשלים במשך 13-15 דקות. 5מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור, לעוד 10 דקות, ומגישים. תגיות:מג'דרה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |