
לביבות עדשים אדומותעוד שנייה מגיע חנוכה ואיתו נשלפות המחבתות, שלא לדבר עם הסירים עמוקי השמן. אז מה, האם נידונו בכל חנוכה מחדש למלא את הגוף בצרות צרורות? התשובה היא לא, ממש לא, והלביבות האלה הן ההוכחה הנחרצת לכךנטע-חן ליבנה|mako אוכל| פורסם29/11/1807:22 ![]() צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:1שמים את העדשים האדומות בקערה ויוצקים מעל מים רותחים. משרים את העדשים במים הרותחים לפחות חצי שעה. מסננים. 2קוצצים דק את הצ'ילי והבצל ומעבירים לקערה נקייה. מוסיפים את העדשים, התבלינים, הכוסברה, הקמח ופירורי הלחם, ומערבבים היטב. 3טורפים בקערה את הביצים ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב את כל המסה ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות. 4מחממים שמן זית במחבת (כפית לכל סבב טיגון), ובעזרת 2 כפות או עם ידיים רטובות יוצרים קציצות ומניחים במחבת. 5מטגנים כ-3-5 דקות מכל צד ומגישים. * אפשר להגיש את הקציצות עם צ'אטני ירוק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |