
מרק כתום קצת אחראנחנו יודעים, גם לכם יש את המתכון המושלם למרק כתום שמלווה אתכם כבר שנים. למרות זאת, תנו לנו להציע לכם משהו טיפה שונה: כל הכתומים המוכרים אמנם כאן, אבל הפעם הם מגיעים עם תוספות מעניינות במיוחד![]() צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים היטב סיר רחב ומוסיפים את השמן. מוסיפים את הבצל והירקות הכתומים. מערבבים ומטגנים על אש בינונית כ-5 דקות. 2מוסיפים את העדשים והמלח ומערבבים. 3מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם כ-20 דקות. 4קוצצים דק (לכדי משחה) את השום, הג'ינג'ר והלימון הכבוש, מוסיפים לסיר ומערבבים היטב. מוסיפים גם את עשבי התיבול הקצוצים וממשיכים לבשל עוד כ-20 דקות. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. * העדשים ממש נמסות ומסמיכות את המרק. במידה ויוצא לכם תבשיל, אל תהססו להוסיף מים בהדרגה לדרגת הסמיכות הרצויה לכם. * מי שאוהב טעם לימוני מודגש יכול להוסיף מיץ מחצי לימון לפני ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |