
קדרת אורז מלא חגיגית עם חומוס, צימוקים וירקות שורשמדברים איתכם על אוכל בריא ואתם מעקמים פרצוף? חבל, יכול להיות שאתם מפסידים עולם ומלואו. דמיינו לעצמכם, ממש הערב על שולחן, קדירה עם אורז לוהט, ירקות שורש וגרגירי חומוס רכים. נשמע מעולה, לא? אז לעבודה![]() צילום: ענבל כבירי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2מחממים על הכיריים סיר רחב (כזה שאפשר להכניס לתנור), מוסיפים את שמן הזית והירקות, מערבבים היטב ומטגנים כ-2 דקות. 3מוסיפים את האורז, החומוס, הצימוקים, עשבי התיבול והתבלינים, ומערבבים היטב כך שהכל יכוסה בשמן ובתבלינים. 4מוסיפים את המים, מכסים ומביאים לרתיחה. 5מעבירים את הסיר לתנור ל-50 דקות. 6מסירים את המכסה בזהירות ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות. מגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |