
פלאפל אפויהוא קריספי מבחוץ, נימוח בפנים וטעים בכל מצב. במקום להתמודד עם הצרבות שמתלוות לכל כדורי הפלאפל המטוגנים, למה שלא תכינו פלאפל אפוי אצלכם בבית? תועפות של טחינה מעל ואתם על הגלנטע-חן ליבנה|mako אוכל| פורסם07/03/1710:47 ![]() צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (28 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט ומניחים בצד. 2מעבירים את גרגירי החומוס למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם גרגירי (הגרגירים צריכים להיות בעובי של בורגול גס). מעבירים את הגרגירים לקערה גדולה ומניחים בצד. 3מניחים במעבד המזון את הפטרוזיליה, הכוסברה, הצ'ילי, השום, הבצל והטחינה. טוחנים עד לקבלת תערובת קצוצה דק. 4מעבירים את התערובת הקצוצה לקערת הגרגירים הטחונים ומערבבים. מוסיפים פנימה את הסודה לשתייה, פירורי הלחם והתבלינים ומערבבים היטב. 5מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים מהתערובת כדורים בגודל פינג פונג. מניחים את הכדורים על נייר הפרגמנט ומרססים במעט שמן. 6אופים את הפלאפל כ-20 דקות בתנור ומגישים חם. רוצים לזכות במיקסר? ספרו לנו מה הטיפ שלכם לאפייה עם שמרים ותוכלו לזכות תגיות:פלאפל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |