
לביבות זוקיני ועדשים כתומותמכירים את קסם העדשים המושרות הטחונות? אם לא, הכי הגיע הזמן. הן צמחוניות, טבעוניות, בריאות ונהדרות, והן כל מה שאתם רוצים שהלביבות שלכם יהיו![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
קטניות מושרות שלא עברו בישול הן חומר גלם נפלא להכנת קציצות ולביבות – זה עובד כמו קסם, ממש כמו בפלאפל. מוזמנים לשלב תבלינים וירקות לפי החשק. המצרכים :לכ-35 לביבות:
אופן ההכנה:1משרים את העדשים בהרבה מים למשך לילה. 2מגררים את הזוקיני והבצלים במעבד מזון או בפומפייה. 3מסננים את העדשים ומרסקים אותן במעבד מזון בפולסים למחית דקה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים. 4מעבירים את התערובת למקרר לשעה להתייצבות. 5יוצרים קציצות עגולות, בידיים רטובות, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים אותן 2-3 דקות עד להזהבה משני הצדדים. ** אפשר לאפות רבע שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |